deborahsbeautycare-5488

Bent u nieuwsgierig en wilt u de mogelijkheden verkennen?

Tijdens de gratis en vrijblijvende intake teken ik de pigmentatie voor u voor en nemen we samen alle stappen door, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Heeft u vragen of twijfels? Dit is allemaal bespreekbaar tijdens de intake!

Hoe werkt het?

Voor de behandeling is het zowel voor de specialist als voor uzelf belangrijk om te weten wat u precies wilt. Samen tekenen we de pigmentatie voor, bespreken we de kleur en krijgt u de nodig informatie mee naar huis. Goed voorbereid, zonder verrassingen!

Extra: huidverzorging

Bij mij in de salon krijgt u een extra! Wanneer u voor de plaatsing komt, krijgt u na de behandeling een reiniging met natuur/biologische producten en geef ik u een passend huidadvies. Zo maken we het plaatje van natuurlijke schoonheid compleet. Het mooiste ook uit uw huid halen!

Vervolgbehandeling

Na de eerste plaatsing plannen we de controle behandeling in. Bij de tweede behandeling bekijken we of het pigment goed in de huid is opgenomen en of u tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen worden gemaakt zodat u optimaal kunt genieten van mooie langdurige pigmentatie!

partner-logo01