deborahsbeautycare-5738

Kennis maken met Natuurkracht is eenmalig boekbaar

 

Samen op weg naar huid verbetering!
Het is goed de huid eens goed onder de loep te nemen door een specialist, maar het beste resultaat behaal je zelf. Dagelijkse verzorging is de basis van een gezonde, mooie huid! In samenwerking kunnen we de huid een totale make-over geven! We willen resultaten behalen en behouden! We bespreken het doel en maken daarbij een voor jou passende huidroutine.️ We behandelen om de 8 á 10 weken de huid in de salon en vullen daarbij de thuis producten aan. Zo zit je nooit zonder en heb je altijd de beste verzorging, voor ieder seizoen in gebruik.️ Je hoeft niet meer na te denken over je thuis verzorging! Je huid wordt optimaal onderhouden, blijft altijd actief, jong en gezond!

 

Maak kennis met de producten
Maak kennis met de producten! U ontvangt een gepersonaliseerd thuis verzorgingsetje bestaande uit 4 producten om direct de huidroutine thuis voort te zetten. Het eerste setje is voldoende voor een maand. Om de 8 a 10 weken wordt de huid in de salon behandeld en ontvangt u 2 a 4 producten om de flesjes thuis aan te vullen.

We werken met natuur/ biologische producten die geen chemische of schadelijke ingrediënten bevatten. Natuurkracht cosmetica bevat een rijkelijk gevulde verzorgingslijn waarbij we het mooiste uit uw huid kunnen halen!

 

De behandeling in de salon
We beginnen met een oppervlakte reiniging en een peeling, die we onder de warme stoom laten intrekken, alle onzuiverheden worden verwijderd waarna u wenkbrauwen gemoduleerd worden, u wimpers en wenkbrauwen geverfd en eventueel de overbeharing op uw bovenlip wordt verwijderd. Als toetje krijgt de huid een serum met een met een passend masker. We sluiten af met een dag verzorging en eventueel zuiver, biologische make-up.

 

Kennismaken met natuurkracht cosmeticaPrijs
Gezichtsbehandeling 90min, incl. verzorgingssetje voor een maand€130,-
partner-logo01