deborahsbeautycare-5552

Vind u het lastig een eyeliner aan te brengen of zit het eigenlijk nooit echt naar uw zin?

De pigmentatie voor de eyeliner is een behandeling waarbij de perfecte eyeliner voor uw ogen wordt geplaatst. Een behandeling waar u jarenlang plezier van heeft! We plaatsen pigment in de huid om zo uw ogen te accentueren en doen stralen!

Hierdoor kunnen we:

  • optisch de ogen vergroten en/of liften:
  • de ogen meer doen spreken;
  • de wimperrand opvullen;
  • langdurig een verzorgde en jonge uitstraling!

Eyeliner met wing/ schaduw

De mooiste oogopslag creëren we door en extra schaduw of wing aan uw eyeliner toe te voegen. Een verlenging van uw eyeliner door middel van een wing doet uw ogen groter lijken of geef uw ogen een optische lift door een schaduw toe te passen. Zo’n toevoeging kan het verschil maken ten opzichte van enkel een lijntje langs uw wimpers.

Eerst de intake!

Een intake vooraf de plaatsing van de eyeliner is noodzakelijk. Het is belangrijk dat we weten hoe u de eyeliners precies wilt hebben. Bij de intake bekijk ik de vorm van uw ogen. Ik luister naar uw wensen, geef u een passend advies en teken de eyeliners voor.
 Vervolgens worden de kosten besproken en kunnen we een afspraak inplannen.

De plaatsing

De vooraf besproken eyeliner worden opnieuw getekend waarna een verdovende crème wordt aangebracht en de plaatsing kan worden uitgevoerd.

Extra: huid verzorging!

Bij mij in de salon krijgt u een extra! Wanneer u voor de plaatsing komt, krijgt u na de behandeling een reiniging met natuur/biologische producten en geef ik u een passend huidadvies. Zo maken we het plaatje van natuurlijke schoonheid compleet. Het mooiste ook uit uw huid halen!

Natuurlijke schoonheid

De behandeling wordt afgerond met een totale natuurlijke schoonheid look. Ik laat u zien wat een lip blush en mooie wenkbrauwen kunnen doen voor uw gezicht.

Nabehandeling

Na de eerste plaatsing plannen we de controle behandeling in. Bij de tweede behandeling bekijken we of het pigment goed in de huid is opgenomen en of u tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen worden gemaakt zodat u optimaal kunt genieten van mooie langdurige eyeliners!

 

                                                 

Prijzen

Nieuwe PMU behandeling (inclusief 1 nabehandeling)DetailsPrijs
Eyeliner smal tussen de wimpers2:30 uur€275,00
Eyeliner breed3:00 uur€299,00
Extra wing of schaduw€55,00
partner-logo01