deborahsbeautycare-5578

Heeft u smalle of bleke lippen?

De natuurlijke pigmentatie voor de lippen is een lipbehandeling waarbij we pigment in de lippen plaatsen waar u jarenlang plezier van heeft!

Met een ultrafijn naaldje plaatsten we pigment in de huid om uw lippen perfect te kunnen accentueren.

Hierdoor kunnen we:

  • de lippen meer kleur geven, van natuurlijk zacht tot lipstick effect;
  • vollere lippen creëren;
  • strakke contouren maken;
  • de lippen optisch vergroten;
  • de totale look creëren: langdurig een jonge en verzorgde uitstraling.

Voortekenen en de plaatsing

Ik bekijk uw mimiek en de natuurlijke vorm van uw lippen, waarna ik de lippen voorteken en de vorm en kleur met u bespreek. Vervolgens worden de lippen met verdovende zalf verdoofd en wordt de plaatsing uitgevoerd. De behandeling wordt in overleg met u uitgevoerd, goed voorbereid, zonder verassingen.

Extra huid verzorging

Bij mij in de salon krijgt u een extra! Na de plaatsing wordt uw huid behandeld en gereinigd met natuur/biologische producten en geef ik u een passend huidadvies. Zo maken we het plaatje van natuurlijke schoonheid compleet door ook het mooiste uit uw huid halen!

Natuurlijke schoonheid

De behandeling wordt afgerond met een totale natuurlijke schoonheid look. Ik laat u zien wat mooie eyeliners en wenkbrauwen kunnen doen voor uw gezicht.

Vervolgbehandeling

Na de eerste plaatsing plannen we de controle behandeling in. Bij de tweede behandeling (na 6 tot 8 weken) bekijken we of het pigment goed in de huid is opgenomen en of u tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen worden gemaakt zodat u optimaal kunt genieten van langdurige, mooie lippen!

Voor en na foto’s


Prijzen

Nieuwe PMU behandeling (inclusief 1 nabehandeling)DetailsPrijs
Lippen3:00 uur€375,00
partner-logo01