Meet your natural beauty: omarm uw natuurlijke schoonheid, voel u altijd vrouwelijk en verzorgd!

Samen maken we een voor u passende, natuurlijke look. Ik luister naar uw wensen en geef u een professioneel advies.

Herkent u dit?

  • Heeft u geen of weinig wenkbrauwhaartjes?
  • Vallen uw wenkbrauwhaartjes uit (bijv. door ziekte of ouderdom)?
  • Voelt u zich onzeker zonder make-up?
  • Vindt u het lastig uzelf op te maken of zit het eigenlijk nooit echt naar uw zin?
  • Bent u het zat om iedere dag opnieuw uw make-up aan te brengen waar aan het einde van de dag niets meer van over is?
  • Sport u veel en overleeft uw make-up dit niet?
  • Is uw liplijn is niet volledig en zou u graag vollere, gekleurde lippen willen?
  • Wilt u altijd die strakke eyeliner dragen zonder uitlopen of vlekken?

 

Ik weet hoe belangrijk het is om er stralend uit te zien!

Door de make-up op de juiste wijze aan te brengen kunnen we een mooie, verzorgde blik maken die u jaren jonger doet lijken. Een aanpassing van slechts enkele millimeters op de natuurlijke belijning van het gezicht maakt een groot verschil! Samen maken we het gezicht dat bij u en uw gewenste uitstraling past. Ik breng deze met de allergrootste zorg en precisie aan tot het gewenste resultaat.

Plan intake
Ik geloof in de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw! Maar vele vrouwen voelen zich onzeker of zijn niet trots op hun natuurlijke uitstraling. Ik laat haar zien hoe prachtig ze is door slechts enkele punten in haar gezicht te benadrukken. Iedere vrouw is bijzonder en mooi. Ik laat u uw natuurlijke schoonheid ontmoeten zodat u zich dag en nacht mooi, verzorgd en zelfverzekerd voelt!

Permanente make-up hoeft allang niet meer ‘gemaakt’ of ‘nep’ te ogen. De branche heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld en de technieken zijn zo verfijnd dat het oude tatoeage streepje al ver achter ons ligt! Er zijn inmiddels verschillende pigmentatie technieken op de markt, maar niet iedere techniek is voor iedere huid geschikt. Voor een natuurlijk resultaat weet ik precies wat er mogelijk is, passend voor iedere leeftijd en huidtype.

Bekijk de verschillende technieken
Natuurlijke pigmentatie is een investering waar u jarenlang plezier aan beleeft. Wat betekent het voor u om dagelijks met een mooi, verzorgd gezicht op te staan? Ik luister naar uw wensen en geef u een passend, professioneel advies. Samen nemen we de tijd en ik breng de make-up met zorg en precisie aan. Nooit meer zonder, dag en nacht bent u op uw best!

Vraag en antwoord

 

Met permanente make-up gebruikt u minder verschillende make-up producten of zijn zelfs in aanschaf niet meer nodig. Eventuele bezoekjes aan de schoonheidssalon kunt u verkorten of langer uitstellen. Geniet dagelijks van uw vrouwelijke belijning en voel u altijd zelfverzekerd en mooi!
De pigmentatie bespaart u dagelijks tijd en energie, het aanbrengen van uw make-up is gemakkelijker of zelfs overbodig. Jaren geniet u van uw gepigmenteerde make-up waardoor u zich daar niet meer druk over hoeft te maken en tijd heeft voor andere leuke dingen. Uw mooiste accenten stralen altijd, zonder u daar moeite voor hoeft te doen.
Permanente make-up is een investering waar u jaren lang plezier aan beleefd. Samen nemen we rustig de tijd en breng de make-up met de allergrootste zorg en precisie aan. Wenkbrauwen hebben een behoud van 1 tot 2 jaar. Eyeliner en lippen 3 tot 4 jaar.
Ik gebruik de meest verfijnde producten om u een pijnloze behandeling te kunnen bieden. Comfort vind ik erg belangrijk, een ontspannen behandeling geeft het allermooiste resultaat!
Ik gebruik verschillende kleur pigmenten. U bepaalt welke kleur en intensiteit u wenst. Samen streven we naar het mooiste, natuurlijke resultaat.
De pigmentatie behandeling is voor iedere leeftijd en huidtype geschikt. Samen bespreken we welke techniek en toepassing geschikt is voor u. Daarnaast kijk ik naar de natuurlijke mimiek en belijning van het gezicht en accentueer ik enkel daar waar het u goed doet. Samen streven we naar het mooiste resultaat.
Tijdens de gratis en vrijblijvende intake teken ik de pigmentatie voor u voor en nemen we samen alle stappen door zo weet u precies weet wat u kan verwachten

 

Vrijblijvende intake

 

Bent u nieuwsgierig en wilt u de mogelijkheden bekijken? Tijdens de gratis en vrijblijvende intake teken ik de pigmentatie voor u voor zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Heeft u vragen of twijfels? Dat is allemaal bespreekbaar tijdens de intake!Plan intake

partner-logo01